Dolazi nam jesen a Indira Levak Dizajn donosi Vam....

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena došlo je i vrijeme da lagano pospremimo svoje vrtne i balkonske garniture,  te dnevna i večernja druženja da preselimo u naše dnevne boravke.

Industrijski stil..... savršen u svojoj nesavršenosti

Specifičan a opet lako prepoznatljiv a opet jedinstven te ga je vrlo lako postići. Industrijski stil koji je upravo savršen u svojoj nesavršenosti.

Indira Levak dizajnirala tegle za cvijeće.

S dolaskom proljeća i ljepog sunčanog vremena sve više pažnje posvećujemo uređenju naših vrtova, balkona i terasa raznolikim cvijećem. Tako je i naša Indira Levak inspirirana proljećem i suncem dizajnirala tegle za cvijeće, koji već krase njezin dom.

Indira Levak i nedjeljom dizajnira svoj namještaj

Indira Levak između svih svojih obaveza najviše voli svoj slobodni vikend provesti u Bjelovaru i kreirati svoj namještaj.

Indira Levak otvorila vrata stoga doma koji je sama dizajnirala

Zavirili smo u životni prostor Indire Levak

 Indiru Levak  ispričala sve o svojoj novootkrivenoj strasti – dizajnu, otvorivši joj vrata životnog prostora koji je sama uredila

 

Poklon kod svake kupovine namještaja by Indira Levak

Indira Levak Dizajn u suradnji sa AromaMagic Hrvatska poklanjaju Vam mirisnu svijeću ili mirisne štapiće za svaku Vašu kuponinu iznad 1000,00 kn

Indira Levak Dizajn donosi Vam popis interijera i definicija

Uređujete svoj dom ili poslovni prostor, a ne znate koji stil izabari.... Nema problema tu je Indira Levak Dizajn koji Vam donosi izbor stilova uređenja te njihove definicije

MIKROFON ZAMIJENILA ČEKIĆEM I BUŠILICOM Skriveni talent Indire Levak iz Colonije ima sve više obožavatelja na društvenoj mreži

Nakon što je s Colonijom u Domu sportova priredila spektakl za pamćenje povodom 20 godina postojanja benda na domaćoj sceni, Indira Levak posvetila se onome što je najviše opušta, dizajniranju namještaja. 

Savršeni interijer u koji bi se uklopio namještaj koji dizajnira Indira Levak

U nastavku Vam donosimo dva interijera u koji bi se svakako uklopio namještaj koji je dizajnirala Indira Levak.

Tvrtka RR Sport doo

Tvrtka R.R. sport d.o.o. već dugi niz godina bavi se proizvodnjom sprava za vježbanje marke "Koloseum".
Stručnjaci iz našeg pogona proizvodnje pretočili su dugogodišnje iskustvo rada s plemenitim i obloženim metalima u proizvodnju namještaja za interijere i eksterijere.

Sva prava pridržava Indira Levak Dizajn. Izrada web stranica Ma-Tu Media j.d.o.o