Image

Što povezuje namještaj od kovanog željeza i Indiru Levak? Izuzetna interpretacija kreativnosti, posvećenost detaljima te kvaliteta izvedbe, bilo da pjeva ili da stvara novi namještaj, energija i strast koju unosi u sve što radi, jedinstvena je i posebna, svojstvena  Indiri Levak.

 Toplina doma, osunčano dvorište, pješćana plaža, ugostiteljski objekt… svi interijeri i eksterijeri u kojima provodimo vrijeme inspiracija su za namještaj koji dizajnira Indira Levak. Svaki komad namještaja ima svoju vlastitu priču prema kojoj je nastao.

Raznolikost namjene i doživljaja prostora i trenutka rezultiralo je kolekcijom za sve ukuse i namjene. Od modernih minimalističkih linija koje su Indirin favorit, do klasičnih, pomalo romantičnih komada.

 

Svoju ljubav prema dizajnu namještaja nije bilo teško pretočiti u djelo, budući da sav namještaj proizvodi tvrtka R.R. sport koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i dizajnom bodybuilding i fitness opreme “Koloseum”, a čiji je vlasnik Indirin suprug, Miroslav Levak.

 

Sinergija ljubavi i partnerstva rezultirala je odličnom kolekcijom namještaja od kovanog željeza, iznimne kvalitete i čvrstoće koja se idealno slaže sa svim tradicionalnim maretijalima od kojih se izrađuje namještaj.

Uređujući vlastiti dom Indira je otkrila da njena ljubav i strast prema uređenju interijera nije samo za njezin osobno zadovoljstvo ili hobi, jer su upiti počeli dolaziti sa svih strana. Svoj novo otkriveni talent nikako nije mogla zadržati samo za sebe.

 

Pouzdani proizvođač sa dugogodišnjim iskustvom rada s plemenitim i obloženim metalima i Indirin dizajn dobitna su kombinacija za kvalitetan i moderan namještaj.

 

Naš tim

GENERAL DESIGNER

Indira Levak

GENERAL MANAGER

Miroslav Levak
miroslav.levak@koloseum.org

SALE MANAGER

Roberto Levak
indira.dizanj@gmail.com

SALE MANAGER II

Mario Turković
mario@matu-media.hr

Sva prava pridržava Indira Levak Dizajn. Izrada web stranica Ma-Tu Media j.d.o.o